RONYA NORBERG -

Mysigt

Lilla Matteus ville så gärna följa med mig ner till mitt rum och se film, och självklart så fick han det!
Nu sitter han i soffan och tittar på "Det regnar köttbullar" :)


Smink!Har äntligen fått tillbaks mitt studiebidrag!!
Så idag har jag köpt ny foundation, consealer, eyeliner och mascara!
OH vad jag känner mig typ.. GLAD!


Bra låtarSvar

Från: !!!
Inlägg: Planer
Medverka i Bigbrother? Varför vill du det?

Svar: För jag tycker att det skulle va en kul grej, och för att bevisa för Sverige att inte bara blonda bimbos behöver vara med för att det ska bli underhållning i programmet. Skulle jag vara med så skulle det bli rajtantajtan! Skulle absolut inte ligga runt eller hålla på som det vanligtvis förväntas. Skulle bara vara mig själv (allmänt random, typ skutta runt och fula mig, bara ha de trevligt med personerna i huset). Visst, kanske det blir nåra små tjafser där också men så äre ju ibland då folk inte håller sams. Och ja, jag skulle kunna tänka mig att visas naken i teve. Och nu menar jag t.ex om man duschar och inte allmänt i huset. Men jag skulle tycka de skulle va en as rolig sak att få göra och uppleva. Att få bo i ett hus med flera personer, få göra uppdrag osv, fan så kul! Så SJÄLVKLART att jag vill söka till det då jag blivit äldre! Döm mig nu inte för jag vill detta, för jag känner mig själv och jag tycker också att det är helt sepe konstigt att jag vill medverka i Big Brother. Det är verkligen inget jag vanligtvis skulle vilja. Men jag har tänkt på det och sett nått avsnitt från nyaste säsongen, och kommit fram till att JO det skulle fan va roligt. MEN somsagt så får vi ju se i framtiden hur det blir. Kanske ändrar mig?


Planer

När jag är mellan 18-25 så ska jag..

- Tatuera mig.
- Pierca mig.
- Flytta hemifrån.
- Skaffa bra jobb.
- Skaffa körkort.
- Köpa bil med feta bashögtalare.
- Medverka i Big Brother.
- Bli känd av det utan att vara slamp-stämplad.

SÄKER FRAMTID, check!

tbxXxÄr hemma i Sävar nu i mitt mysiga rum, MED CHOKLADGLASS!
ÅHÅHÅHÅÅHÅHÅÅH nu ska jag se film och äta glass sen sova, HEJSVEJ.


vattenmelon

Jag glömde uppdatera igår, men ska uppdatera mer ikväll då jag kommit hem från Skellefteå. Nu ska jag och pappa ut och föröska hitta på något att göra. Är i Sävar runt 20:30, och hoppas nu att bussen åker in mot Sävar automatiskt så jag slipper trycka på knappen (man ser inte när man ska trycka). Aja, hörs!


FREDAG

Är i Skellefteå nu, och jag och pappa har varit på resturangen Kriti där det är as dyrt, och käkat plankstek. Det var huuuur gott somhelst! Och sen efter det så for vi och handlade massa chips, läsk, godis, glass osv. Blev också ganska dyrt, hahaaa. Men snart så ska vi se filmen Mimic och käka massa götta:):):) Imorgon så ska vi käka på kinaresturang, MUMS. Blir kanske också att träffa en kompis som bor här i Skellefteå som jag inte träffat sen vi gick i samma klass i 1:an :D
Uppdaterar mer imorgon!


HAHAOMG.. Minns när ja lyssnade på denhär låten då jag var typ as liiiten! HAHHAAHHAHAHHA

5 saker ni kanske inte visste om mig:

1. Jag hade förut en blogg år 2009 som började bli ganska igenkänd så folk kände igen mig och folk jag inte kände hade sett mig ibland på stan osv. Då hette bloggen: www.lifeofmajanorberg.blogg.se, men dumt nog så raderade jag den senare.

2. Jag är världens tönt och nörd på insidan och det har jag alltid varit. I mina yngre dar d.v.s ungefär 9-11år så hade jag långt brunt slitet hår i mittbena, glasögon, inge smink, hade på mig glittriga för små kläder typ. Sen så gjorde jag bort mig helatiden, och jag var den som alla tyckte var pinsamt konstig. Det kunde ni väll inte ha tänkt er va?

3. Jag tror på spöken till 110%. Har hört då mina föräldrar berättat saker som hänt då jag var ynge och inte minns något osv. Gillar att se spökprogram när dom springer runt i mörkret och filmar då det händer saker och har sett väldigt många spök och skräckfilmer. Men mitt "intresse" för sånnt har fått mig paranoid. Jag tror helatiden att nån tittar på mig, eller att det kan stå någon bakom mig. Sen så brukar larmen på klockorna här nere i källaren gå igång av sig själva och dörren brukar banka till ibland och det är alltid as kallt i mitt rum, då blir jag alltid as rädd.

4. Jag tänker alltid på vad jag äter, hur månag kalorier det är och sånnt. Och jag tänker mycket på min kropp och sånnt. Obs, jag lider inte av anorexia eller bulimi eller liknande. Utan det blir bara så att jag automatiskt tänker på allt jag äter och hur mycket osv. Kan vara för jag ofta tänker på att ja måste börja träna men jag är för laaat och alla läkare jag är hos säger åt mig att motionera. Och sånnt trams.

5. Jag absoult HATAR personer som snackar en jävla massa skit om sina vänner?! Att dom snackar skit om dom, men även umgås med dom ändå. Det är hur jävla sepe-skadat somhelst. Liksom om man ogillar dom och vill prata om dom bakom deras ryggar, varför fortfarande umgås med dom? Jävla svikare. Har man inget snällt att säga så ska man inte säga något alls. Så äre bara! Har varit med om det hur många gånger somhelst då flera av mina vänner kommit och börjat pratat skit med mig om hon och min andra kompis, och ska fråga om jag håller med om att hon/han t.ex klär sig fult. Det bevisar bara hur dåligt självförtoende och hur osäker den personen är.


-Jag hatar allvarligt dendär "trend" mössan som nästan alla har. Dom dödar
tusentals blårävar för att vi ska ha deras päls på en mössa för det anses som snyggt?
Nae, fyfan. Jag tycker att det är så förjävla fel, och själviskt. Pälsfarm i Kina, skär bort skinn från djur levandes:
http://features.peta.org/ChineseFurFarms/  :(


Det här får mig att gråta

Dag 01 – Fula vanor 
Dag 02 Mitt liv
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04 – Min favoritlåt
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Detta ångrar jag
Dag 09 Den här månaden
Dag 10 – Det här upprör mig
Dag 11 – Det här får mig att må bättre
Dag 12Det här får mig att gråta
Dag 13
– Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvän

Jag blir alltid tårögd om jag ser att någon annan gråter, då jag ser en sorglig film, då jag är frustrerad och känner mig otroligt pressad så jag nästan blir hysterisk, olycklig kärlek, då nån svikit mig otroligt mycket och på så sätt sårat mig, då någon nära mig dör. Djurplågeri och slakt när djuren lider och är rädda är något jag alltid kommer att gråta åt inombords. Det var väl det mesta jag kunde komma på just nu.

DigitalkameraI sommar så ska jag köpa en digitalkamera har jag bestämt! Det blir någon av domhär som är ovan. Vet att jag har en systemkamera redan, men systemkameran kan man ju inte bära runt vartsomhelst. Kan t.ex inte ha med systemkameran på festivaler för dom inte tillåter proffessionella kameror med objektiv på området osv. Dessutom så är det ju otroligt smart att ha en jättebra kamera som man kan fota otroligt snygga bilder med på fritiden och på speciella tillfällen, och samtidigt en mindre bra kamera som man kan ha med sig vart somhelst som är liten och praktisk. Men det blir ju somsagt att spara och snåla med studiebidraget ifall det ska bli av. Awesome or what? :D


Det här får mig att må bättre

Dag 01 – Fula vanor 
Dag 02 Mitt liv
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04 – Min favoritlåt
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Detta ångrar jag
Dag 09 Den här månaden
Dag 10 – Det här upprör mig
Dag 11Det här får mig att må bättre
Dag 12
– Det här får mig att gråta
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvän

Jag mår bättre av att köpa kläder och sånnt för att då känner jag liksom "yeeh, nu behöver jag inte köpa saker på AS LÄNGE!" typ. Gillar också då en lektion är inställd, känslan då man inser att sommarlovet just börjat och man har en massa planerat, då jag får kakor av min storasyster, när jag fotograferar och de blir as bra bilder, när folk visar mer KÄRLEK, då man ser sitt favoritband live, när jag hittar ny musik som visar sig va suuuper bra så jag blir helt dampig, att umgås med mina nära och kära! Typ det och lite till.

Stress och pressAnledningen till varför jag har varit stressad på sista tiden är för jag är efter hur mycket somhelst i skolan och känner mycket press på skolarbeten och annat. Jag håller seriöst på att gå under. Är hur känslig somhelst och har aboslut inget tålamod p.g.a det, och jag klarar inte av att någon pressar mig ännu mer för då så går det över gränsen för mig. Förhoppningsvis så blir det att skaffa "lyckopiller" så jag slipper känna stress helatiden, för det är verkligen hur jobbigt somhelst.


Brunblå.


Outdoor


-

Förlåt för pausningen av bloggen. Men jag har kännt endel stress och sånnt så har inte haft ork eller lust att blogga alls. Men jag kommer att börja uppdatera mer och mer, sakta men säkert. Nu ska jag sova. Godnatt.


Det här upprör mig

Dag 01 – Fula vanor 
Dag 02 Mitt liv
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04 – Min favoritlåt
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Detta ångrar jag
Dag 09 Den här månaden
Dag 10Det här upprör mig
Dag 11
– Det här får mig att må bättre
Dag 12 – Det här får mig att gråta
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvänDet som upprör mig är mord, misshandel, våldtäkt, kidnappning, och en massa mer. 

brb


Ja, tyvärr så sätter jag nu bloggen i paus. Ser ingen anledning att blogga här då knappt ingen läser, utan bara dom flesta bara scrollar igenom allt för att sen klicka ner 3sek senare. Kommer att blogga på min andra blogg som jag tyvärr inte kommer att nämna här och som ingen kommer att ha tillgång till att läsa. Jag hör av mig här senare då jag fått tillbaka lusten till att blogga här. Ta hand om er, hej.


he he he

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[/] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[/] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[/] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[/] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[/] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[/] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en moppe.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[x] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[/] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[/] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[ ] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[x] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[/] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


Piercing.Fått en ny navelpiercing av Anders, för han har varit i Spanien i nåra dagar. Snygg va:)?


Musik jag lyssnade på förr
Pizza!


~


gotta lööve.
MatteusMatteus satt vid bordet och åt men blev lite Maja-sjuk och kom och skulle stå vid mig på min fot, haha.


random


Chokladtårta
Detta ångrar jag

Dag 01 – Fula vanor 
Dag 02 Mitt liv
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04 – Min favoritlåt
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08Detta ångrar jag
Dag 09
– Den här månaden
Dag 10 – Det här upprör mig
Dag 11 – Det här får mig att må bättre
Dag 12 – Det här får mig att gråta
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvänJag ångrar endel, ja. Mest personliga saker som jag inte vill ta upp här på bloggen.  Saker som finns i det förflutna, saker jag förträngt. Saker som jag dumt nog gjort mot mig själv, och mot andra, saker jag inte gjort och inte sagt osv.

Mamma och Matteus bakar
höh

Från Samura1jack
Inlägg: Dag 6 - Dethär saknar jag
 
Du ser ju ut som någon som en ångvält kört över :O!

- Tack, älskar dig me:)

Mitt favoritminne

Dag 01 – Fula vanor 
Dag 02 Mitt liv
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04 – Min favoritlåt
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 Mina drömmar
Dag 07Mitt favoritminne
Dag 08
– Detta ångrar jag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Det här upprör mig
Dag 11 – Det här får mig att må bättre
Dag 12 – Det här får mig att gråta
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvän


Jag har så många fina minnen med så många olika personer. Men ett av alla mina favoritminnen är då jag var yngre och satt och ritade på farfars arm och rygg med tuschpennor, vilket är något man aldrig kommer att kunna göra igen. Och när man lekte och sprang runt med Elvira på deras enorma tomt, och gämde oss i gräset och bakom träd. Och när jag och min dagiskompis Malin satt i gräset utanför deras lägenhet i Skellefteå och lekte med gosedjur, ponnys och drakar. Och ja.. har så himla fina minnen så jag vet inte vad. Vill ibland  vilja hoppa tillbaks i tiden och göra om allt som var roligt och underbart. Saknar så himla många personer som jag idag aldrig träffar, eller idag inte vet av.

Dagens "hej-dehär-fick-jag-av-min-mamma"-köpSkor jag ska ha i sommar + en NY consealer(stavning?) :D


SEPTUM.

Ja, nu har jag ÄNTLIGEN piercat mig! Var inte med minsta nervös faktiskt, och det gjorde inte så ont alls. Blev förvånad att jag inte blev så mycket tårögd, blev bara litelite tårögd i ena ögat. TUR. Piercingen blev lite sne (ena sidan är lite mer uppåt) så sitter just nu med en tops i piercingen tvärs över som är fast-tejpad på kinden, haha! Förhoppningsvis ska den ha rättat till sig över helgen :)


Lunch med mamma.

Finaste mamma ♥


sppeell

Ett spel jag tycker alla borde prova!
Brukar sitta och spela det i skolan, hahaha!
http://www.spela.se/spel_/A_Walk_In_The_Park.html

JA ÄLSKAR HUNDENS BEN.

shaosgpiegu43egnv hejNyss sminkat klart mig, och just nu så håller min plattång på att värmas, så jag har as fult här nu HAHA.
Blir att tupera och hårspraya sen :D Hinner nog inte med en videoblogg nu innan jag far. Så de får bli efter jag och mamma vart på stan och då ja piercat mig :) bye


GodnattNu har jag suttit på Omegle ett tag, och sett spökprogram med mamma.
Ska nu sova, och imorgon så åker jag och mamma till stan klockan 10:00.
Ska se till och se om jag hinner med ett videoinlägg innan vi åker, godnatt!
Glömde nämna att jag är LEDIG imorgon. woooho


Bilder från idag

Bilder från idag då halva min klass var på muséum.
Man skulle redovisa varsin tavla i grupp,
och jag och Julia va en grupp :DAlla bilder tillhör Julia
( www.kjaerleik.blogg.se )!


:D

Från: Julia
HAHAHAHHAHH! Typ Kissie! Nä förlåt <3
Gör fler!

- HAHAHAHA! Kissie<3

frågestund.


MaatMister tjockis, är mitt namn!


VideobloggHAHA, klaga ICKET !

tröjaaCheck out min nya tröja jag haffade åt mig idag! Tyck den va as frääään.
Dock så betala mamma, så när ja fått mitt studiebidrag så ska jag betala tebaks till henne.
Men visst se 'an mysi ut?:D

Hahah, söt-fötterna längt ner..


Mina drömmar.

Dag 01 – Fula vanor 
Dag 02 Mitt liv
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04 – Min favoritlåt
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 Mina drömmar
Dag 07
– Mitt favoritminne
Dag 08 – Detta ångrar jag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Det här upprör mig
Dag 11 – Det här får mig att må bättre
Dag 12 – Det här får mig att gråta
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvän
Min dröm-framtid är att pierca och tatuera mig då jag fyllt 18, sen flytta in i en trång etta i Skellefteå innan jag fyllt 21, bli tatuerare, skaffa en liten skruttbil med stora bashögtalare, syssla med musik, åka runt på olika festivaler och bara leva livet. Det är absolut min dröm att allt detdär skulle inträffa. Bara att kämpa och hoppas!


Torsdag.Nyss kommit hem efter att ha varit på skolan och ha varit och handlat med mamma.
Och har nu ringt till Offerstudio, så IMORGON klockan 13:00 ska jag pierca mig!!
Jag lääääängtar, är helt ivrig typ.
Det var ju egentligen mening i början att ja skulle pierca labret,
men blev mer sugen på septum. Så det blir att pierca labret då jag blivit 18 istället.

Nu så ska jag rensa upp mina rena kläder och stoppa in dom i garderoben. Brukar använda soffan som garderob, fast nu ska alla kläder in i min vanliga garderob har jag bestämt! he he


love oh love

 
 
 
 
 


I Min Handväska.

Dag 01 – Fula vanor 
Dag 02 Mitt liv
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04 – Min favoritlåt
Dag 05 – I min handväska
Dag 06
– Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Detta ångrar jag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Det här upprör mig
Dag 11 – Det här får mig att må bättre
Dag 12 – Det här får mig att gråta
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvän


 1 - Sminkväska.
2 - Mössa, ifall håret skulle se fucked-up ut.
3 - Skissblock + penna & sudd.
4 - Astmaspray, om ja skulle få svårt att andas.
5 - Huvudvärkstabletter i en litn påse.
6 - Skolschema + busstabell.
7 - Skolkort + busskort.
8 - Skåpnyckel
9 - Tom och söndrig börs.
10 - iPod + hörlurar.

Brukar slänga ner datorn i väskan också, men bara då den behövs i skolan.

Klotter
Min favoritlåt.

Dag 01 – Fula vanor 
Dag 02 Mitt liv
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04Min favoritlåt
Dag 05
 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Detta ångrar jag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Det här upprör mig
Dag 11 – Det här får mig att må bättre
Dag 12 – Det här får mig att gråta
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvän

Ja, nu har jag ingen ork att dra in på youtube och fixa koder till videos osv,
så jag skriver ba vad låtarna heter så ni får kolla upp dom själva!

A Skylit Drive - The Past, The Love, The Memories
Katatonia - My Twin
Adept - An Era Of Treachery
Deamon Hunter - My Heartstrings Come Undone
All That Remains - Whispers ( I Hear You)
Emarosa - Live IT, Love IT, Lust IT
Jorn - Don't Talk To Strangers
Steel Dragon - We All Die Young
Poison - Look What The Cat Dragged In

Listan är myyyycket längre.. men mer orkar jag inte rabbla upp.
Nu ska jag sova, hejs! 


5 sanningar om mig:

- Jag går inte på toan innan jag ska sova, för om jag är kissnödig då jag vaknar på morgonen så rusar jag upp direkt istället för att ligga och dra mig i en timme och inte hinna fixa mig osv. Hahhah!

- Jag hatar att vara ovän med någon, eller att bråka. Jag har alltid varit snäll av mig. Visst, ibland har man varit
ovän med några och bråkat men det är inget jag uppskattar.

- Jag ogillar att ta kort på mig själv, faktiskt. Tycker det är ganska tråkigt och mesigt. Haha, jag gör det endast för tidsfördriv eller för att jag ändrat mitt utseende och det behövs uppdatering. Har ingenting med min självkänsla att göra, utan tycker bara att de är en löjlig sak att göra. 

- Jag hatar att göra INGENTING. Blir lätt uttråkad, och ja verkligen haaaataaaar att vara rastlös.. så då brukar ja gå och sova, vad klockan än är. Att smsa runt till personer som bor i stan, eller att gå runt i huset och försöka hitta på något när alla är soffpotatisar.. gör det inte mer värt att vara vaken. 

- Jag vill bli 18 = körkort = jobb = bil = flytta ut = freedom = adventure!! 

Teckning

Nått jag satt och klottrade på skolan.


Nytt iphone skal< NYA, gamla >

fint va?;D


hEMANyss käkat middag, och jag sitter just nu med dubbla koftor på mitt rum!
Det är verkligen hur kallt i mitt rum, verkligen.


Güten NachtBjuder på bilden just nu.. är sjukt trött och sliten.
Ska iallafall gå och lägga mig nu OCH FÖR ALL INFORMATION...
..så blir det mest troligt att jag piercar septum på Fredag!! FATTAR NI HUR MYCKET JAG LÄNGTAR?!
HHIHhihiHIhihiHhiHIhiHIih

Och nu kom ja på att jag lägger mig AS TIDIGT,
jämfört med när jag egentligen brukar lägga mig... typ två på natten. heheheh
AJAA
Godnatt alla pussgurkor!


Awesome.


smiiinkFick smink av Julia, som hon inte ville ha kvar. hihihhiihi :D
Nu blir det att kolla igenom allt!


Middag!
Matteushihih så gullig!


Mina misstag.

Dag 01 – Fula vanor 
Dag 02 Mitt liv
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04
– Min favoritlåt
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Detta ångrar jag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Det här upprör mig
Dag 11 – Det här får mig att må bättre
Dag 12 – Det här får mig att gråta
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvän
Jag har inga riktiga misstag egentligen, för helt ärligt så ångrar jag ingenting. Kanske jag ångrar att jag köpt för stor storlek när det gäller nån byxa osv, men annars inte. Kommer iallafall inte på nånting just nu. Nått misstag skulle väll vara om man litat på helt fel person, som sedan svikit dig. Men jag vet inte.

Svar

Från: Emma
Vilken fin blogg du hade! Såg att du hade addat mig och facebook och tänkte sedan kolla din blogg.
Otroligt fina teckningar måste jag säga! Ritar du mycket på fritiden?:)

Svar:
Tack så mycket! Jag ritar väll litegrann på fritiden. Går ju Bild & Form, så det blir ju mest att jag ritar i skolan :)
men jag ska börja rita mer på fritiden har jag bestämt!


Film med Matteus


Mitt liv.

Dag 01 – Fula vanor  (skippar denna, för jag inte kommer på nått hehe)
Dag 02 Mitt liv
Dag 03 –
Mina misstag
Dag 04 – Min favoritlåt
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Detta ångrar jag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Det här upprör mig
Dag 11 – Det här får mig att må bättre
Dag 12 – Det här får mig att gråta
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvän

Jag heter Maja Norberg och är född 25 September(samma datum som Will Smith, hehe) 1994, och jag älskar musik. Jag skulle egentligen ha hetat Ronja eller Ida, men det blev Maja tillslut. Jag gillar att sjunga, men jag sjunger endast då jag vet att ingen lyssnar.  Jag höll på att dö då jag föddes, hade navelsträngen 2 varv runt halsen. Jag har växt upp med två hårdrockare till föräldrar (som nu inte är lika hårdrockiga, I guess) och dom har nu en hårdrockar-dotter, d.v.s jag. I mina tidigare år så var jag otroligt självständig, och var inte med vänner så ofta. Kan bero på att jag oftast var själv i skolan, på raster, p.g.a jag blev utfryst och annat. Trodde t.o.m att jag var handikappad i mellanstadiet, för att alla sa jag var konstig och endel undvek mig. Har också växt upp med att en av mina två närmaste personer sa saker om mig då jag var kring 8år, som jag idag inte kommit över än. Och våran relation är en aning ostabil. Enligt mig så var min uppväxt hård och jobbig. Men jag lever än idag! Och idag så har jag mer självkänsla och självförtroende än någonsin. Vilket äger. Nu får dethär duga höhö.

FÖRE OCH EFTERRR


Börjar med en ny lista!

Dag 01 – Fula vanor 
Dag 02 – Mitt liv
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04 – Min favoritlåt
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Mitt favoritminne
Dag 08 – Detta ångrar jag
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 – Det här upprör mig
Dag 11 – Det här får mig att må bättre
Dag 12 – Det här får mig att gråta
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Min pojk/flickvän


Matteus + pizza
Lördag.Ikväll ska jag vara med Rebecca, här hos mig. Så det håller på att städas här i mitt rum just nu!
Men nu tar jag en liten paus.. och ska käka pizza, h3h3-


Svar:

Från: ..
lägg upp bild på dig nu när du tagit septum!!!
hur lyckades du övertala din pappa förestän? :)

Svar: Självklart att jag kommer att lägga upp bild :)
Jag har tjatat på mina föräldrar hur mycket somhelst när det gäller piercingar osv., och båda mina föräldrar vet jag är beroende av piercingar, tatueringar m.m. Fick ju för min mamma, men bara om min pappa också skulle gå med på det. Så jag skickade ett sms och bad han snäällt om jag fick, och bad om att vi kunde göra en deal att jag skulle sköta mig i skolan & inte röka förrens jag är 20. Han var lite osäker då, men då ringde min mamma till honom och var bestämd och sa att jag var värd en till piercing. Och så blev det!
Det blir att jag pierca mig till veckan :DD

Sälja eller inte?Min Jack- & Sally docka.
Köpte Sally-dockan då jag var i Stockholm för ungefär 5år sen.
Jack-dockan fick jag nåra månader senare i julklapp.
Dom har bara legat i en kartong hur länge somhelst,
och jag funderar nu om jag ska sälja dom eller inte.
Vet inte riktigt vad jag ska göra med dom.
Hade någon vart intresserad om jag sålde dom?


~ 

 

 

 

 


he he he


GOTTANågot jag är skitsugen på just nuuuu...!


ask!

Nu så kan ni fråga mig grejer närsomhelst!
Ni skriver frågan i rutan som finns under min profilbild, sen så skickar ni bara!
Lätt som en plätt!


skola.

HEJ BLOGGEN! Sitter nu på Julias skoldatorn och bloggarrrr :D hehehe
Vi ska snart ha svenska och se film, och ja sitter och käkar klubbor:D:D:D:D:D
Julia vet inte at ja sitter på hennes dator just nu HEHEHHE

gamla teckningar
Ska pierca mig!

Äntligen fått tillåtelse av min käre fader att få pierca mig (en gång till, har ju redan i naveln)!

Så, vilken av dom här tror ni att det blir?


Ute


Lunch


.Ohno, mina bloggläsare dör :(


Planta.
Onsdag


Skolaa, inlägg nr 2Ja, här får ni en DAGENS FACELOOK på mig (haha att jag ens orkar?) Orkade inte sminka mig så mycket imorse, så det blev bara concaler, mascara, ögonbrynspenna. Pallade heller inte tvätta håret imorse, så det är typ värsta skabb. Höhö. När ja kommer hem så ska jag fota i mängder! Hörs då jag kommer hem!


skolaa

Sitter nu i skolan, och har Svenska. Orkar inte ta någon bild med webben just nu så dethär får duga. Jag är sjukt skoltrött, och antar att jag inte är den enda som är det just nu. Allt arbete och läxor och TJAFS. Jobbigt. Idag så slutar jag typ 15:20, så är hemma ganska sent. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt har jag bestämt, och umgås med familjen. Jag sitter ju mest nere på rummet och osocialar mig helatiden, haha!
Ush.. jag vill ha pengar :(

Musik jag lyssnade på förut..
Just nu....film och glass!


Middag


Will you forgive me if I feel this way? 'Cause we've just met, tell me that's ok.Nu ska jag sova. Ska vara hos sjukgymnasten imorgon 08:15, så det blir att jag tar 09:00 bussen in till stan. Missar förmodligen första lektionen. Ska somsagt sova nu, men hatar att sova själv. Så ensamt. Godnatt.~ ♥ ~


muuuusic
Ute.När man stog ute och frös då jag just klivit av bussen i Sävar. Helt öde.


Helgen hos pappa.Har ju somsagt varit hos pappa i Skellefteå nu över helgen, och det har mest blivit att vi sett massa filmer och avsnitt av "ghost adventures". Hälsade ju på farmor och Nathalie också. Annars har vi bara chillat och ätit massor, hehe. Det dåliga med att komma hem till Sävar igen är nog att vi inte har någon mat/dricka som innehåller socker! Hos pappa så är socker det enda man äter nästan. Så det blir värsta socker-paniken då man komemr hem till Sävar igen, för då vill man bara ha en massa socker, höhö.


Skola i Fredags

Anders, Julia & Jag :D
och Rickey och Isabelle som inte ville va på bild, heh.


snabbt, stabilt och jättejätte braHahha men gud va sömnig ja ser ut att vara på bilden. Är nog p.g.a min sminkning + att mina ögonlock är så långt ner normalt, haha. Ikväll så åker jag iallafall hem till Sävar. Sist jag skulle åka till Sävar från Skellefteå, så åkte chauffören bara förbi Sävar. Vart skitsur då, haha! Men nu då jag ska gå på bussen så ska jag säga till chauffören att han ska svänga ner så jag kan få hoppa av där jag ska av, är ju kolsvart ute sent på kvällen så int ser jag när jag ska trycka på knappen. Aja, ikväll runt klockan 21:00 så kommer jag att ladda in bilder från i Fredags och från nu när ja är hos pappa. Jag bloggar somsagt mer ikväll, hejs.


Hemmaaaa


En gammal bild. Visst såg jag bitchig ut?
Aja, är hemma nu iallafall från Nathalie som ja och pappa hälsade på. Direkt vi kom hem så gick jag till kylen, haha.
Mat-monster!! Blir att bara ta det lugnt, se spökprogram och ÄTA. Blir nog att hänga vid Omegle också, bara för skojjs skull. Kommer nog också vara ganska social på msn, så alla uppe-sittare som har mig på msn kan ju skriva!


LördagÄr hos pappa nu och har just käkat lunch. Blir att hälsa på farmor sen och käka middag där och sen se hockey där också. Sen blir det att fara te pappas kompis Nathalie och va där ett tag, sen blir det väll att bara va hemma på kvällen och tare lugnt.


random.

Är du kär? Jag vet inte, intresserad kanske.
Är du en sportfåne? Absoult inte!
Är du likgiltig? Haha va?
Är du röksugen? Nej
Är du rik? Jag blir lycklig då ja hittar en enkrona, verkar jag rik eller?
Är du fattig? Hahaha somfan.
Är du trött? Nja, är inte råpigg men vill inte sova
Är du shoppingsugen? Ojaaaaaaa, inte köpt kläder på över tre månader.
Är du töntig? Töntigaste tönten.
Är du ressugen? Vill till Åre och Göteborg!
Är du skolsugen? Men neej
Är du irriterad? Nej.
Är du festivalsugen? Jaaaaaa!!
Är du saknad av nån? Japp
Smeknamn? Maja, Öjdu, Majsen osv.
Bästa åldern? Arton, helt klart!
Bästa tidningen? Typ Nemi.
Hur sminkar du dig? Foundation, concealer, mascara, eyeliner, ögonbrynspenna
När stal du senast något? Haha vet inte, länge sen
Hur många timmar sov du inatt? Ingen aning, 6 timmar kanske.
Vilken film såg du senast? Bad Boys
Vilken internetsida besökte du senast? Blogg.se
Vad sa du senast till vem? "Naah, inte nu" till pappa
Vad gjorde du i förrgår? Var på skolan.
Vad har du gjort idag? Varit på skolan, åkt buss, käkat.
Vad ska du göra idag? Sova
Hur många msn-kontaktetr har du? Ingen aning.
Vilket land besökte du senast? Va i Tenneriffa.
Hur många snälla känner du? Alla jag känner är snälla!
Vad såg du senast på tv? Bad Boys
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Min dvd är hemma, så minns inte..
Senaste köp? Fyra klubbor på skolan
Vad har du dåligt samvete för? Vet inte
Vad har du för skor? Har massa skor, men har inga på mig just nu.
Vad har du på dig nu? Kläder.
Vilken musik har du lyssnat på idag? Myycket.
Skulle du säga nej till sex idag? Beror på, men troligtvis inte
Är du vegitarian? Nej, men vill typ bli det.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Jo, till mamma tror jag.
Vad heter dina kusiner? Elvira, frida, ally, john, david, alice, emma, johan, jonas.
Är du feminist? Nej
Vad drack du senast? Cocacola!
Gillar du att laga mat? Nej, jag suger på at laga mat
När sjöng du senast? Idag för jag sjunger typ helatiden
Håller du det städat? hahahh nej, tyvärr inte
Vad gör dig lycklig? Vänner, lycka, kärlek, livet, närhet osv.

skola.

Hahha, ja orkar inte vara seriööööös.


bort och iväg

Hinner inte ta någon bild tyvärr, så det får bli ett inlägg med endast text!
Just nu så packar jag en massa och håller på att fixa mig, för idag så ska jag till Skellefteå. Blir att jag åker direkt frän busstation, när jag förut åkte från Sävar. Så det blir att ha med sig fetaste väskan idag på skolan, packad med datorn, kläder, kamera osv. Uppdaterar mer i skolan tror jag, annars ikväll.

Just nu..


En bild jag tidigare aldrig visat..Gjorde om MonaLisa på Bilden i 9an, fick MVG på den. WOHO
Nowadays så hänger den uppe på kylen.


random shit.En bild på mig som mamma ramat in, och ställt i köket. Bilden är från då jag blev fotograferad i sommras av en fotograf för väskor. Fanns även en likande bild på mig uppsatt på FashionWeek i Umeå, och för länge sen på biblioteket vid Bräntis. Mamma var hursomhelst helt ivrig och bah: "Dendär bilden vill jag ha inramad!". Och så blev det, tydligen.


Lite av min konstigt blandade musikstil
MiddaaaagGOTT.


?


Nämen vad har vi här?


Var är det för något? Hm..


En liten Matteus!


Lampa
Lisa som modell
Dagens luuunch
Godmorgon!Sitter just nu och håller på at sminka mig och platta håret. Idag så slutar jag 11:45, så jag ska ta 12.20 bussen hem.. ganska chill! Vi hörs då jag kommit hem från skolan, hejs.


HAHAHAHHAHAHHAHAAASåhär kul har man på skolan.


Metaltown 2010

Då jag var på Metaltown i sommras.
Men hursomhelst så är dethär några av dom jag såg live:
(Filmat av andra)
Trööööött

Alltså aj.. nyss kommit hem från skolan och ätit middag, och jag har så svinigt ont bak på ryggen! Det är som om något innuti mig trycker mot mina revben. Gör iallafall sjukt ont. Blir att plugga idag, och sen gå och sova hur tidigt somhelst. Börjat bli så sjukt trött då jag kommit hem från skolan, så jag sover typ helatiden.
Blir ja, somsagt att plugga lite, sen bara ta det hur lugnt somhelst.


rebecca&fiona

Ok ,ja kunde inte somna.

VEM
Pratar du med på msn just nu? Robin
Ringde du senast? My
Ringde dig senast? My
Pussade dig senast? Mammaaa
Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingenn
Saknar du mest just nu? Elvira, Pappa, Farfar, Fjärås-folket osv.
Är din bästa vän av samma kön? Elvira! <3
Är din bästa vän av motsatta kön? Haha vet inte, Fredrik typ
Ska du träffa imorgon? Min klass, familjen, och sen vet ja int
Umgicks du med senast? Typ snackade me Petra & Anna på bussen
Sov du med senast? Mig själv, ofc

VEM
vem är i rummet med dig? Ba jag, muha
Vem fick du senast sms av? Fredrik!
vem tänker du på nu? Fredrik för ja skrev just hans namn, hah
pratade du senast i telefon med? My
vems hus var du senast i? Mitt eget, höhö
sa du senast "jag älskar dej" till? Mamma
vem önskar du var med dig nu? Bret Michaels, åh!
vem är din favoritsläkting? Men gud, älska hela släkten typ
vem i din skola går dig mest på nerverna? Typ ingen

VAR
var går du i skolan? Midgård 
var är din telefon? Brevid mig
var är din mamma? Sover i sin säng
var sover du? In my beeed
var handlar du mest? På caffan i skolan, eller ica.
var fick du tag i tröjan du har på dig? Från pappas förra jobb i Gbg 
vart åkte du senast bil? Från stan typ
var i ditt rum är du? Vid datorn, typ i hörnet

VAD
vad åt du senast? Macka utan pålägg
vad drack du senast? Vatten
vad är det för färg på dina byxor? Har inga byxor på mig
var är den närmaste saken som är blå? Ett tampongpaket, höh
vad gillar du mest med skolan? Snela folk!
vad har du på fötterna? Skinn
vad är din favoritfärg? Svart & vit
vilken film såg du senast? The Human Centipede, javet den suger
vad hör du just nu? Musik, vad annars?

nattiBild brist. Fick bli en gammal bild.
Saknar faktiskt mitt blonda hår lite, och vill typ bleka igen. Men alla säger att jag passar bäst i svart hår. Funderar starkt att iallafall skaffa några ljusa slingor i luggen till sommaren, men det får vi ju se då. Ska iallafall gå och sova nu tror jag, skola imorgon. Drygt.