RONYA NORBERG -

poff.


School.

Sitter i skolan just nu, och försöker desperat uppdatera twitter på min mobil, så jag sitter med min mobil i luften för bättre mottagning. Min mobil bajsar helatiden, så jag sitter såhär, som på bilden ovan, typ helatiden.
Bara jag som gör så? Haha!

Lära känna mig.

Okeyyy, jag ska alldeles alldeles alldeles strax sova. Är dödstrött och mina ögon svider.
Men innan läggdags så hade jag tänkt skriva lite om mig själv! Ja alltså, så ni får en litelite bättre bild av hur jag är som person i verkligheten, och inte bara hur jag verkar vara här på bloggen. Tänker inte utge värsta jätte privata och personliga grejsen nu inte, utan bara lite så man får en minibild av lite hur jag egentligen är och hur jag tänker och tycker!


I hela mitt liv så har jag alltid varit den jätteblyga och vimsiga tjejen, och då jag inte varit blyg så har jag varit den trevligaste personen i hela världen.. och en gnutta galen av mig. Har alltid varit den töntiga och konstiga tjejen, alltid. Fast jag tror att jag trivs att vara lite konstig, för det är ju sånn jag är. Konstig.. på ett konstigt sätt. Har också alltid varit tillbakadragen och varit för mig själv mycket. När jag gick i lågstadiet så satt jag ofta ensam och ritade än att leka med mina kompisar. Då man var yngre så var dom flesta med sina kompisar dagligen, och dom gjorde alltid någonting. Jag var inte så, jag var för det mesta själv och lekte med mina plast-dinosaurier inne på rummet, eller umgicks med min storasyster. Nu säger jag inte att jag inte hade kompisar, för det hade jag. Men jag behövde ofta komma ifrån alla och bara ta en paus liksom, och så är det fortfarande. 

Till skillnad från andra så har jag en lite konstig syn på mig själv också. Jag tycker jag är snygg i trasiga tights, tjorvigt hår, helsvarta & söndriga kläder, läder, osv. Hur fult det än låter, så älskar jag att se smutsig och sunkig ut. Det är då jag trivs med mig själv. Jag tål till exempel inte att gå runt med mitt hår liggandes platt mot huvudet. Det måsteee vara tjorvigt och fluffigt och stå upp åt alla håll. Jag tror det har blivit en liten del av mig att håret måste vara fluff, för då håret är platt så känner jag mig inte som mig själv och blir obekväm på direkten. Det är absolut ingen tvångstanke eller så, men platt hår för mig.. känns ungefär samma som en gothare skulle känna att gå runt med rosa mjukisbyxor. Det känns bara fel och inte mig helt enkelt!

Men nu ska jag sova, orkar tyvärr inte skriva mer. 
Får skriva mer om mitt jätte spännande liv som Maja Norberg någon annan gång!


MAAAAAAAT.

Jag älskar mat, mat är gott, mat gör mig glad, mat finns för att trösta, mat gör mig lycklig. Jag älskar mat. Mat mat mat. Kan seriöst inte föreställa mig ett liv utan mat. Mat är mat liksom, och mat är gott. Jag gillar god mat. Jag kan bara inte få nog av att äta mat. Jag äter mat då jag har tråkigt, då jag är hungrig, då jag är mätt, då jag har tråkigt.. osv.
Det fula är att jag har börjat äta mindre.. vilket jag stör mig på, för mat är ju as gott ju!
Sen även om jag äter en massa mackor,vaniljmunkar,pizza osvosv så går jag inte upp i vikt. Kanske är för jag redan nått "toppen" av hur mycket jag kan väga max, hah! Nä jag vet inte.. är nog för jag ena dan då äter massa socker och kalorier iprincip en gång i timmen, och sen nästa dag bara äter en kvart av en tallriks storlek till lunch och sen lika mycket till middag. Vilket är bajslite!
Vettefan varför jag sitter och skriver om massa mat. Antagligen för jag är hungrig och bara ätit frukost och en kvarts tallrik till lunch idag, och inge mer. ME HUNGRY.
Ska gå och frossa i mig en jävla massa mat nu alltsååå.

Tycker nu att alla ni som läser ska gå iväg och hämta nå mat!
Alltid gott med mat! MmmMMmMmMmM.... maaat.
Nu blev jag ju sugen på potatisgratäng.. åhååh så goott det äääääääääääär.

gifgifgif


GODMORGON

Godmorgon allihopa! Sovit goooooooott?
Mamma ska skjutsa mig till skolan idag, och vi ska åka typ nuuuu så måste rusa!
Blir att träfa älskligen på skolan oeruoagh jag saknar henne!

Öga.


Klotter.

Såhär kan det se ut då jag bara improviserar då jag håller i pennan.


Observera att bilderna inte är välgjorda alls!

Älsklingen.


DAGENS KLÄDSEL


HEMMA-DAG.

Jag och Lydia har varit hemma hela dagen.
Var tänkt att vi skulle dra till Skellefteå till min pappa idag, men det blev inställt.
Sen så kom aldrig bussen som skulle leda till stan så vi skulle kunna ta oss till skolan.
Sen efter många gånger man ringt, så ville inte min lärare svara i telefonen såå jag har nu fått frånvaro i två timmar, för jag inte kunnat ta mig till skolan. Vi skulle göra SO-prov, men vi får göra det på Måndag istället!
Absolut ingen bra start på dagen, men så länge jag har Lydia här så är det bra!

BARCELONA!!!

Den 2a April så drar jag och min familj till Spanien i en vecka!!
Längtar så in i helveteeeeeeeeeeeeeeee :D!

Step by step.


DAGENS KLÄDSEL.


Småklotter.


SÖNDAG.

Sitter i soffan med Lydiaaapydia och vi har nyss sett Äkta Människoooor. De va spännandeeee.
Drog soffan till skrivbordet och ja, häääääär sitter viiiiiiiii.
Skola imorgon. Kul. Jag måste skriva ett prov om medeltiden då.... Ännu mer kul.
Bytt tillbaks till plastburen åt Lillfisen, för han var fööör exalterad av galsburen I think.
Ha en fin Söndag alla finfina läsare. KRAM.

ENGLAND.

Något som ni inte vet är att jag och min familj KANSKE flyttar till England!
Absolut ingenting är säkert, men om min styvpappa Anders får jobb där så flyttar vi nog. Och det blir nog då att vi flyttar ganska snabbt (kanske redan nu i sommar).
Både jag och min lillasyster går runt och hoppas på att det blir, haha!
Och om det nu blir, så planerar Lydia på att följa med såklart. 

Vi i familjen har skrivit en FÖR och EMOT lista om flyttningen dit.
EMOT-listan står det t.ex "vänstertrafik, hus, släkt, skolor, svenskt dagis" osv.
FÖR-listan så står det saker som "ekonomi, chans, släkt, engelska, shopping" osv.

Men somsagt.. INGENTING är säkert!
Men visst hade det varit jävligt häftigt att flytta dit? :D
Inte varje dag man får den chansen direkt!

Cocacola.


mackor. mm. gott.

HÄHÄää har siter jag emd en toffs mitt på hvuudet och äter korvmackoooor!
Ser att min bloggdesign fuckat upp sig, men orkar inte göra något åt det just nu.
Har för övrligt legat och sovit i min lillasysters säng enam i flera timmar i mörkret HAHA.
Imorgon så kommer älsklingen hiiiiiiiiiti 0wiegogh jag l'ängtar så jevla mycket!!! wiofh :]

Lydia.


Header.

Bytt ut headern, fixat lite med sidebaren osvosv.
Headern ser tom och inte så välgjord ut. Men det får ni leva med!
Sååååeeee.. KLAGA ICKET. Headern ryker om några dagar ändå sååååatte ah.

Min åsikt angående sexuallitet osv.


En sak jag alltid underat över, är varför folk går runt och säger/skriver saker som "jävla lebb" om lesbiska/bisexuella. Vad är egentligen syftet med det? Skriver dom personerna så för att "påminna" oss om att vi är bisexuella/lesbiska? Det är inte så att vi inte vet att vi gillar tjejer, haha. Sen så vet jag inte om jag ser "jävla lebb" som en kränkning direkt. För ja, jag gillar ju tjejer.. men och? Visst, jag förstår att det kan kännas kränkande till en början, men om man tänker efter.. är det verkligen det? Antagligen så har ju personen som skrev/sa så något emot det, men det är ju inte den personens buisness egentligen. Jag kommer ju inte ändra på den jag är bara för det skulle skrivas "jävla lebb" om mig. Jag är ju jag, och det är helt enkelt den jag är.
Sen förstår jag inte heller varför det skulle vara okej för en person att gå runt och säga/skriva sånnt. Den människan kan ju fan inte vara säker på sig själv någonstans. Sen varför det ska vara så "onormalt" att vara homosexuell förstår jag inte heller. Det är ju till exempel ingen som går runt och säger/skriver "jävla hetero" för att vara heterosexuell anses ju som "det normala" enligt dom flesta människor. 
Tycker helt ärligt att vi människor är helt jävla sepe när det gäller detta. Att det till exempel inte är tillåtet i vissa länder att två kvinnor får gifta sig med varandra.. för att det är just två kvinnor, och inte en man och en kvinna.
Vad är det som säger att två kvinnor inte kan älska varandra lika mycket som en man och en kvinna kan? 

NY SKJORTA.


SRY SRY.

Vet jag inte uppdaterat ordentligt på ett tag, och jag ber om ursäkt för det!
Just så sitter jag och dricker saft och äter mackooooooor. Fysatan så gott :D.
Ska nog se något avsnitt från Rock Of Love och skriva med älsklingen, sen ska jag nog sova.
Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt imorgon!
GODNATT!

ÖGA.


Musik på bloggen - Svar!


Svar: Åh va kul du tycker om den!
Bli medlem på http://www.hypster.com/ , sen så söker du musik där och lägger till musiken så det blir en liten spellista.
Sen så går du till förstasidan igen och klickar på "cool player widgets" och sen så väljer du bara vilken sorts musikspelare du vill ha, väljer färg och inställningar på spelaren och sånnt kuligt, och sen så kopierar du koden, och klistrar in den på Design > Kodmallar. Sen så måste du se till att du har "Framsidan" valt. Sen skrollar du längst ner och så provar du klistra in koden längst ner :).
Hoppas det funkar för dig!

ÄKTA MÄNNISKOR.

V I L L    B A R A    S Ä G A    Å T   E R    A L L A   A T T    B Ö R J A    S P A N A    I N     D E N N A     S E R I E   !

Det är riktigt jävla svinbra!
Hatar faktumet att ALLA fucking ser det nuförtiden. Jag "hittade" denna serie då jag random kollade runt på SVTplay.se, och då hade jag inte hört talas om serien någonstans. Och då var det bara ett avsnitt ute.
Sååå en aning bajsigt att precis alla börjat se det, även om jag förstår dom föööör det är en jävligt bra serie!
Jag skiter då i att kolla på tvn, och kollar på de på datorn istället för att kunna pausa osv.
Så ja, SE DET. Jag och Lydia är helt beroendeeeeee :D:D:D:D:D::D::D:

Kortfattat så handlar serien om så kallade "Hubotar" dvs, robotar som typ nästan alla människor då har som hjälpreda i hemmet, på jobbet osvosv. Och så finns det människor som kallar sig själva för Äkta Människor för dom absolut hatar dom här robotarna och vill att dom ska förgöras allihop.
Händer en jävla massa, man blir helt PAFF ibland och åh det är så jävla braaaaa.

skolaaaa.

Patrice fick kortis-armar!

Ritade i skolan:


SVÄTTEH

TJAAA alla mina söta och underbara bloggläsare!

Vill bara säga att jag har nyss städat hela mitt jävla rum. Dammsugit både tak och golv, dammtorkat varenda jävla möbel, kastat massa skräp, omplacerat massa stuff och blablbaha :).
SVETTIG BRUD, JA FAN! Ska snabbduschis innan jag och lydia ska sova, för jag känner mig som en besk liten smulpaj just nu. (Jag duschar på 5 minuter, klå de ni!).

Men nu så ska jag och älsklingpälsklingen se film och dricka cola och äta munkarrrrrr!
Skola imorgon. skit skoj :).

SÖNDAG

Har legat här i sängen med Lydia hela dagen och vi har sett film. MYSIPYS.
Nu snart så ska vi duscha och sen ska vi nog ut och fota i det fina vädret!
Ha en suupermysig Söndag alla små läsare! Jag uppdaterar senare under dagen :).
Kramis!

Dag 09 - Den frisyr jag trivs bäst i.

Upsläppt ofc, lite tuperat, massa hårspray.

Murderotic.Ritade Angelica Sehlin (http://murderotic.com) med blyarts.
Sorry om bilden är brusig. Scannade in bilden i datorn, that's why :).

Svar på fråga!


Svar: Hej Saris!
För det första, ta det lugnt! :) Du behöver inte "stressa" med att få reda på det. Känn efter själv, och stressa inte. Då du vet, då vet du! Kan sen börja berätta att, ja.. jag har liksom alltid gillat tjejer, ända sen jag var liten. Men eftersom det inte var "normalt" då man var yngre, att t.ex två tjejer är tillsammans, så tänkte jag som aldrig på det. Var kanske för cirka två år sen jag kom och tänka på det. Att liksom, ja.. att jag gillar både tjejer och killar. Jag kan bli kär i bäde tjejer och killar. Tycker både tjejer och killar är attraherande. blabkabka :).
Sen nu när det gäller din situation så kan du ju tänka efter lite.. skulle du kunna behandla en tjej, som du behandlar din pojkvän? Oftast när en tjej och en kille är tillsammans, så brukar ju killen som ha mest "kontroll" i förhållandet, förstår du vad jag menar? Liksom.. han håller om dig då ni ser film, han köper dig grejer, han bjuder ut dig osv. Ibland när det är två tjejer så brukar det ibland bli lite ombytta roller. Liksom, skulle du kunna vara den första som smsar på morgonen?, bjuda ut tjejen?, hålla om henne då hon gråter? U getttt iiiit?
Det kan vara att du bara är nyfiken, ELLER så börjar du få känslor för denhär tjejen som du skrev om. Det vet ju inte jag.

Finns ju dom som t.ex haft massa problem med killar, och sen bestämmer sig att börja satsa på tjejer istället "för tjejer är snyggare och snällare". D.v.s att dom bara plötsligt "bestämmer" sig för att vara lesbiska, bara POFF! typ. Och det är ju lite.. konstigt. Då är man ju inte lesbisk eller bisexuell på riktigt, utan då så får man bara för sig att plötsligt bli lesbisk för man tröttnat på killar. Att vara bisexuell och lesbisk är ju ingenting man själv väljer. Det är ju bara så man är född, vare sig du gillar det eller inte!

Men somsagt, stressa inte fram svaret :). Det kan ta tid innan du är helt säker på om du är bisexuell eller inte. Kan ju vara att du faktskt bara är galet nyfiken när det gäller den här tjejen. När du går på stan nästa gång, prova kolla på andra tjejer och typ tänk. Tycker du den tjejen du kollar på är attraktiv? Vad med henne är attraktivt?
Sen skulle du ju också som exempel kanske tänka, skulle du kunna gifta dig med en tjej och sen kunna leva med henne för resten av ditt liv, och älska henne så som du älskar din nuvaranda pojkvän?
Tänk runt en jävla massa liksom, och tänk inte på något annat än vad som DU känner. Vad känner DU?
Skulle DU kunna älska en tjej lika mycket som du skulle kunna älska en kille?

Sorry om det här blev en jävla massa röra, men jag hoppas dethär hjälpte lite för dig! :)
KRAMIS!

wohfohh

Randombild på mig och Elvuuuuur från i Maj förra året!

Idag var jag och Lydia förbi Bokia på morgonen och jag köpte mig ett sprillans-nytt skissblock, och ett skinn-pennfodral :D. Hihihiihhihihihihi. GOTT.
Sen var vi och frågade runt om praktikplats. Var förbi "Bautafilm" i stan (något sorts filmbolag), och det blir att vi kanskeeeee får praktisera där. MYS.

Dag 08 - Mina misstag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här, eftersom jag vet att man egentligen inte ska ångra någonting, för dom misstag man gjort.. har ju som ändå gjort en till den man är idag.

Men en sak jag ändå verkligen ångrar är att jag blev tillsammans med mitt ex Robin. Och nu så är jag helt ärlig. Allting var ett helvete. Visst, det fanns stunder som då var fina.. men sammanfattat så var allt bara skit. Tänker inte hänga ut honom en massa, eftersom det var ett jävla bra tag sedan. Kan säga att han inte alltid var världens trevligaste person. Om ni visste allt han sagt/gjort, så hade ni slått honom.. för man är fan världens känslokallaste människa om man håller på som han gjorde. Ni hade nog slått mig också för den delen, för jag var heller inte så trevlig då vi gjort slut. Jag var endast taskig för det var den personen han "fick mig att bli". 
Men ja, att jag ens tog kontakt med honom.. är ett av mina största misstag.

Fast nu så har jag ju Lydia, som för övrigt är världens finaste!
Hon får mig att må bra, och jag älskar henne mer än allt!

Min åsikt angående att vara attraherad av olika saker.

Det finns jävligt många människor i denna värld, och alla är inte attraherade av exakt samma saker.
Finns dom personer som tänder på blod, dom som tänder på tanken att ha sex med barn, dom som tänder på tanken av att ha sex med sitt husdjur, dom som tänder på urin, att blir smiskad, fötter, skor, träd, amputerade kroppsdelar, osv.
Jaa listan är lång.

Saken är den att den som nu tänder på amputerade kroppsdelar, inte själv har valt att se det som attraherade bara sådär. Det bara blev/är så att den personen tycker det är upphetsande. Visst, det kan verka ganska så annorlunda och kanske lite sinnessjukt för dom personer som nu inte tänder på sånnt (kanske till och med för den personen som tänder på det). Men även om det nu verkar helt jävla sinnessjukt så tycker jag att folk ändå inte ska gå och säga att den personen är äcklig och missbildad, och ja vad fan nu folk skulle tycka. För personen kan ju inte rå för att det är vad den personen tänder på. Så länge personen inte går och letar upp amputerade kroppsdelar/hugger av folks armar och ben, så skulle det ju vara lugnt. Samma sak med dom som tänder på att våldta.. så länge dom inte går och söker upp småflickor på gatorna och våltar folk. Om den personen skulle förstå att det är fel, och sen inte skulle hålla på med sånnt alls så skulle det ju vara lugnt. Om nu personen skulle känna att han inte klarar av att stå emot så får han väll söka hjälp så han lär sig att det är 110% fel att våldta, och att det är inget man ska göra.

Sen så antar jag att folk som tänder på saker som att våldta, oftast helst håller det för sig själva. Men om den personen nu skulle gå runt och planera att våldta, ja DÅ är det helt jävla fel. Så länge han verkligen inte gör något åt sin "attrahering" så borde det vara lugnt.

Anledningen till varför jag "drar upp" detta, är för att det är jävligt kränkande av folk att kalla personer som har t.ex fot-fetish, äckliga och så. Även om nu personen med fot-fetish skulle tycka det skulle vara äckligt att ens tända på det, så är det ändå kränkande att säga det till den personen, för det kan såra.
Så om du nu skulle tycka att fot-fetish är jävligt konstigt, så håll det till dig själv. Du kanske tänder på något helt annat? Eller så tänder du inte på något speciellt alls? Hur som haver, så tycker JAG att man inte ska kränka en person för vad den personen tänder på. Alla är ju olika, ellerhur? 

Skriver inte detta för ni ska behöva hålla med, men det är iallafall vad jag tycker!


Dag 07 - En kändis jag skulle vilja ligga med.

Endast små kändiscrushar! Alla vet ju att Lydia är den enda!

godnatt!

Nu har jag och Lydia duschattt, och nu ska vi gå och hitta något att äta!
Sen blir det väll att sova antar jag.
GODNATT.

BLOGGTIPS!

Lydias lillebror Simon har en jättefin blogg, så ni kan ju ta och kolla in den!
Klicka på bilden för att komma till hans blogg! :)

Dag 06 - Mina favoritlåtar.

Okej, jag har jävligt många favoritlåtar!
Ni får en liten lista på några, sen om ni vill höra dom så får ni kolla upp dom själva.
Dessa låtar är alltså låtar jag skulle kunna lyssna på i all evighet och aldrig lessna:

A Skylit Drive - The past The love The memory
A Skylit Drive - My Desiase
Demon Hunter - Deterioate
Demon Hunter - My Heartstrings Come Undone
Demon Hunter - I Play Dead
Demon Hunter - Fire To My Soul
Burial - Distant Lights
Burial - U Hurt Me
Burial - Homeless
Burial - UK
Burial - Endorphin
Burial - Etched Headplate
Burial - Dog Shelter
Burial - Near Dark
Burial - Ghost Hardware
Burial - Untrue
Skitarg - Bryter Nacken Av Din Häst
Skitarg - Bruna Skatter
Skitarg - Upprörd
Manowar - Master Of The Wind
Manowar - Carry On
E-Type - Angels Crying
E-Type - True Beliver
E-Type - Eurofighter
E-Type - Calling Your Name
E-Type - Olympie
E-Type - Paradise
E-Type - The Predator
E-Type - Camilla
E-Type - Rain
E-Type - Far Up In The Air
E-Type - Dans La Fantasie
E-Type - Campione 2000
E-Type - Life
E-Type - Africa
E-Type - Hold Your Horses
E-Type - Back In The Loop
E-Type - I Just Wanna Be With You
E-Type - Free Like A Flying Demon
E-Type - Fall From The Sky
E-Type - We Gotta Go
E-Type - You Will Always Be A Part Of Me
Poison - Every Rose Has Its Thorn
Poison - Talk Dirty To me
Poison - Fallen Angel
Poison - I Want Action
Poison - Sexual Thing
Poison - Shut Up, Make Love
Rammstein - Moskau
Rammstein - Ich Tu Dir Weh
Rammstein - Du Hast
Rammstein - Ich Will
Rammstein - Spieluhr
Rammstein - Sonne
Rammstein - Benzin
Sabaton - Ghost Division
Sabaton - Prima Victoria
Sabaton - The Final Solution
Saint Deamon - My Heart
Steel Heart - I'll Never Let You Go
Steel Heart - We All Die Young
Freedom Call - Freedom Call
Freedom Call - We Are One
Helloween - Mrs. God
Helloween - If I Could Fly
Helloween - Mr. Torture

Eh ja, finns tusen till I'm telling you!
Men detta får räcka nu!

4 månader!

Idag så har jag och Lydia varit tillsammans i fyra hela månader!
Älskar dig Lydia!!!!!!!

TWITTER!!

Följ mig? Följ mig? Följ mig? Följ mig? Följ mig?

https://twitter.com/#!/snigelcancer
https://twitter.com/#!/snigelcancer
https://twitter.com/#!/snigelcancer
https://twitter.com/#!/snigelcancer
https://twitter.com/#!/snigelcancer

skola!

(ingen nytagen bild)

Haha, GUTEN MORGEN. Nyss stigit upp, och tvingat Lydia upp ur sängen med att ställa bort cocacolan.
Ska sminka mig nu, sen käka lite frukost. Sen ska vi rusa till bussen.
Uppdaterar mer efter skolan!

Photoshop.

Ritade ett självporträtt av mig själv i Photoshop. Tog cirka 5 timmar.
OBS. Har ej använt ritplatta eller datamus. Använde "touch-plattan" på laptopen.

Photoshop.

Exprimenterade i Photoshop.

Original-bilden:Blev till detta:


Och slutligen detta:

Bilder från i helgen:

Nyss kommit hem efter en mysig och kall helg hos mormor!
Vill bara informera er att det var 38 minusgrader där i Jörn.
Då man varit ute vid 10 minuter så blev ögonfransarna och håret is, och var man ute vid 20 minuter så hade man tappat känseln i låren, ansiktet, händerna, fötterna.
Observera att man frös aldrig, utan det började bara göra ont.
KALLT var det!


NY HAMSTER-"BUR".

FÖR DET FÖRSTA så vill jag bara säga att akvarium-burar till hamstrar osv. är något jag alltid som.. inte tyckt om. Alltid tyckt synd om djur som bott i sånna.
FÖR DET ANDRA så köpte jag akvarium-buren spontant. Det kostade fan ingenting. Köpte buren + nytt hus + vattenflaska + långa bron + hamster mat, för cirka 360 spänn. Det är fasiken ingenting.

När jag köpte akvarium-buren så tänkte jag att man kan ju bara prova och se, liksom skulle det inte funka för Lillfisen så skulle jag sälja det.
Bytte alltså från plastburen till denna idag. Och Lillfisen ser ut att trivas hur jävla bra somhelst i akvarium-buren!
Han äter, han springer i hjulet, klättrar runt, gräver runt i spånet, dricker vattnet, nyfiken, sover i huset, osvosvosv. Sen så är denhär "buren" större än vad plastburer var, vilket är bra!

Men skulle det bli något problem för honom så säljer jag det! :)

Bilder från idag:


Lydia i mitt hjärta.

Kan ärligt säga att jag är världens lyckligaste människa på hela jorden som har någon så underbar som Lydia.
Hon är den som får fjärilarna i min mage att pillra runt, hon får mig på så mycket bättre humör, hon får mig att le. Hennes kramar får mig att bli helt pipig. Hennes röst gör mig lugn. Hennes leende gör så jag smälter.
Hon är den som hållit fast mig då jag mått dåligt, hon låter mig få ligga i hennes famn då jag är ledsen, hon finns där för mig. Hon kan, bara utav att kolla på mig, se då jag mår dåligt. Och även efter då jag varit irriterad, arg, ledsen, besviken, hyper, allmänt konstig.. så har hon stannat kvar hos mig. Hon accepterar mig för den jag är, även då inte ens jag förstår vad jag ibland håller på med.
Jag älskar henne utav hela mitt hjärta, och jag kommer aldrig någonsin lämna henne.

Serieeee.

Haha, jag har börjat med en liten serie som handlar om Lydia som bor med en traktor-kompis!
Har ganskaaaa mycket kvar att göra innan jag är klar, men detta är vad jag hunnit med hitils!

Dag 05 - Mina föräldrar.

Mina föräldrar heter Maria Lundqvist och Kenneth Norberg.

Min pappa bor i Skellefteå och han är 40 år, och han är född den 1 Juli.
Min mamma bor utanför Umeå och hon är 40 år, och hon är född den 2 Januari.

Min pappa gillar att dricka bärs, se film, lyssna på musik, gå på festivaler, spela datorspel, umgås, se hockey m.m. Han är skitstilig och världens trevligaste! Han jobbar på Alimak (svetsar hissar).
Min mamma gillar att umgås med familjen, gå på promenader, se spökprogram, se film, shoppa, laga mat, baka, lyssna på musik m.m. Mamma är arbetslös. Kan nog säga att hon är världens bästa mamma!

Mina föräldrar har aldrig varit gifta, men dom var tillsammans i ca 7 år.
Dom gjorde slut då jag var väldigt liten, typ runt 5 år.

Hälsar nästan aldrig på hos min pappa nuförtiden, fastän jag saknar honom varje dag.
Vi har ju kontakt med varandra, men jag har t.ex inte träffat honom på snart två månader.

Sen även om jag kanske inte alltid kommit överens med mina föräldrar, så älskar jag dom ändå!
Dom betyder allt för mig, och det kommer dom alltid att göra!