RONYA NORBERG -

GODNATT

Här får ni en suddig bild från min instagram.
Snigelcancer heter jag där :). Godnatt!

OOPSIE


HURTS


GODNATT

Bjuder på en söt liten ofärdig bild som jag ritat med laptopens touch.

NEW BAAAAG


BIRTHDAYYYY

Jag och mamma åt lunch på en kinaresturang. Provade även sushi för första gängen. Syns det på den tredje bilden hur "gott" det var? HAHA. bleh.
Har också köpt en as coooool handväska! Ska visa sennn :D:D:D:D))

OCH JA, om ni har missat det så fyller jag faktiskt år idag! 18 WUHUU! Har lagt till en tillfällig header och frän bakgrunds musik för att partaja upp de liteee. De kommer dock att bara vara för idag, så ni slipper de imorgon hähä. Lydia kommer hit sen ikväll och då ska jag få en present utav henne ♥.
Men nu ska jag och min familjjj ta och äta gofika! KRAM.

TODAY


Fotat med nytt objektiv.GOSEDJUR

När jag bäddade sängen så passade jag på att dekorera med några av mina gamla gosedjur ♥.

FREDAG

Om ett litet tag så kommer Lydia hit. Längtar som en korv ♥.
Har fortfarande ont i ryggen (njurarna), och har feber. Men fuck it, lydia ska hit :).

For The Love Of A Daughter

Lyricsen säger allt.

i brist på annat

http://snigelcancerssims.blogg.se/
http://snigelcancerssims.blogg.se/
http://snigelcancerssims.blogg.se/


Läs min berättelse som heter "Sam. W" på min simsblogg!
Del 1 - Del 2 - Del 3 - Del 4 - Del 5
http://snigelcancerssims.blogg.se/

I love you to the end.


Om ungefär 20 minuter så ska jag och mamma till vårdcentralen. I tre dagar så har jag haft svinont i sidorna i ryggen, och förmodligen så är det njurarna som spökar. Hela ryggen pulserar. Har vaknat tidigt på mornarna och inte kunnat somna om pg.a min rygg. Har så ont att jag inte kunnat ligga kvar i sängen, jag kan inte sitta, jag kan inte ens stå upp. Och då jag går så ser jag ut som en zombie. Hoppas det går över snart, för det gör så jävla ont.
Wish me luuuuuck.

SKOLA


Hej, här sitter jag i skolan. Såååå intressant :)

Skönheten & Odjuret.


Har nyss sett filmen 'Skönheten och Odjuret'.. och jag kan ärligt säga att redan efter halva filmen så satt jag i tårar rinnandes från ögonen. Grät då det var sorgligt, då det var lyckligt, och mittemellan. Tycker bara att dom är så sjukt fina tillsammans så det är typ inte klokt. HAHA ja, jag gråter för ingenting och har alltid medkänsla.
Åh, jag funderar på att se den igen. MYS-FILMEN!

fyller 18!!!


I LOOK DEADdd


Oj vad mysig bild på mig då jag är utan smink och 100% ofixad. Ser lite död ut... MYS!
Hur som haver så ska jag nu ta och sova. Skola imorgon, eller inte skolan imorgon... de bestämmer jag då jag vaknat. Godnatt!

Jag är ganska snygg som sims-gubbe.


Work in progress... (2)


I know what you want and what you're thinking.


Work in progress...


CHANGES.

I över ett år så har jag klätt mig för bekvämt, och sminkat mig enkelt. Har inte insett förrens nu att jag halvt knuffat mitt riktiga jag åt sidan. Tror det beror på att jag inte haft pengar/ork till att handla kläder som jag trivs bättre i och som jag känner igen mig själv mer själv i. Men när jag får mitt studiebidrag, då blir det att handla prylar!
Sen om ett tag så kommer det ske en liten överraskning för er alla, inklusive för Lydia! Och den lilla hemligheten vet såklart bara jag om än så länge :).
Men hur som helst så kommer jag från och med nu att börja se ut mer som jag vill och som jag trivs med, och inte falla tillbaks till mina pösiga tshirts. Har klätt mig för bekvämt alldeles för länge så att jag varje dag börjat känna mig tråkig och som en ihopsäckad potatis.
Man ska ju känna sig snygg och frän i dom kläder man har på sig! Och framför allt så ska man ju trivas och känna sig som sig själv :).


muah