RONYA NORBERG -

SÄLJER MIN KAMERA

Jag säljer nu min älskade Canon EOS 500D, tillsammans med min zoom-in objektiv EF-S55-250mm, två UVlinser och en kameraväska!
ALLT detta för endast 4000:-
(Och såklart följer USB-slabb, laddare, kamera-rämm, osv. med!)

Är ni sugna så får ni mer än gärna höra av er till mig via Facebook (Ronya Norberg).
Jag kommer inte att hålla fast detta, utan kommer sälja till första person som erbjuder köp.
Så håll inte tillbaka! Detta är er chans!!

Mer bilder:
 

NY KAMERA

Detta är min nya kamera som jag köpt! En Sony NEX-5T ♥.
Om någon skulle vara sugen på en Canon EOS 500D + 2 UV linser + Super-zoom objektiv; Hör av er snarast!
Säljer allt tillsammans för 4000!
 

djurisarna.

 

Till alla er.

Detta inlägg kommer att vara tillgängnat till alla er där ute som inte vågar vara er själva eller inte vågar säga vad ni tycker. 
 
Jag är bisexuell, har en pojkvän som är transsexuell, jag hoppade av gymnasiet,  m.m. Jag möter motgångar helatiden och har alltid gjort. Har fått stå på mig enormt och gått igenom en hel del för att ha kommit till där jag är idag. Men än idag så möter jag motgångar och jag har en lång bit kvar att vandra.
Något jag lärt mig under alla dessa år är att vad jag är gör så kommer folk att klaga, folk kommer att kommentera mitt beteende och mitt utseende. Det är något jag inte kan göra något åt för alla har olika åsikter om saker och det går inte att ändra på. Man måste lära sig att acceptera sig själv och hur man är som person. Bli bekväm i dig själv och fokusera på det som får dig att må bra. Uteslut all negativitet och fokusera på det positiva. Följ inte grupptryck, utan tänk efter vad DU själv vill och följ det. Stå upp för dig själv och din egen vilja. Låt inte andras vilja tränga in sig i ditt huvud och låta dom styra dig. Gå din egen väg! Dra en linje för vad som är rätt och fel och följ din vilja igenom. Säg upp kontakten med folk du inte trivs med, följ inte efter dina vänner ifall dom gör något du själv inte vill. Att stå upp för sig själv gör dig så mycket starkare som person och du visar då att ingen kan komma och styra över din vilja, och att du är självsäker med vem du är. Det är ALDRIG fel att ha egna åsikter och egen vilja.
Känn heller aldrig att du måste se ut på ett visst sätt för att ha t.ex vänner eller att folk ska tycka om dig. Se ut som du själv vill. Vill du ha mycket svart smink och svart hår? Ha det isåfall. Blek håret, byt stil. Vad det än krävs för att du ska känna dig glad med dig själv och hur du ser ut. Om dina föräldrar inte tillåter dig färga håret eller pierca dig, vänta med det tills du är gammal nog isåfall eller tills du fått tillåtelse. Kompromissa med föräldrarna om hur du vill klä dig osv. Få fram en lösning så du känner dig bekväm med att vara just Du. Eller så kanske du känner press på att måsta förändra ditt utseende men egentligen inte vill. Then don't! 

Ta aldrig åt dig elaka kommentarer eller blickar i korridoren. Vänd blicken och ignorera.
Kram på er, jag vet att ni alla är bra människor så var bra mot er själva också! ♥

IM OUT.
 

ego-varning