RONYA NORBERG -

NYA JACKOR.

I helgen så har jag köpt dessa två snygga jackor. För båda så kostade det 1000:-. Ganska billigt!

KÖPT GREJS.

Idag så fick jag min första lön!! Firade det med att köpa in lite nya grejs som jag hittade på stan. TIHIH PENGAR<3. 
Och ja bilderna fick bli svartvita för orkade inte redigera värsta exklusivt osv.
Blir att ta yttligare en sväng på stan imorgon och bara kika ifall man ser något man behöver köpa (provade värsta fina jackan som jag dock inte köpte, men ska kika på den imorgon igen tihihiih!). Resten av lönpengarna kommer gå till bilkörkort och mat, ochhh spara :D.

!!!!!!!!!!!!

Efter några veckor så har jag äntligen fått hem brevet från Skatteverket angående min namnändring!! 
Har väntat på detta ögonblick så himla länge, kan inte beskriva lyckan jag känner just nu. Och ja, denna blogg kommer fortfarande heta som den gör:).

Städat & Möblerat.

Har äntligen städat mitt rum, och fick hjälp av min mammsi att möblera! Har fått hennes två gamla skinnsoffor, så nu ser rummet ut såhär!
Mysiga sänghörnan!


Mysiga soff- och tvhörnan!
 

Mysiga datahörnan!
 
 Och tillsist, mysiga djurhörnan! :D

INSPO - Kort hår.

När jag ser bilder som dessa så blir jag så jäkla sugen på att klippa av allt igen. Var så jäkla skönt att slippa ha hår ivägen för ansiktet, och hår flygandes för ögonen helatiden. Ni alla som länge funderat på att klippa kort men tvekar - tveka inte, klipp av det! Kort hår måste nog vara det snyggaste som finns, och det härligaste. Det finns också så himla många sätt att styla håret då det är kort! 
Just nu så håller ju jag på att spara ut mitt hår från då jag klippte av det Januari 2012, och det är redan över nyckelbenen!
Jag kommer definitivt att klippa håret kort igen senare i livet.
 

BYSKE 2013

 

HALLÅJ

Hej kompisar! Länge sen jag använde mig av Alex's webcam som jag fått låna, so i gave it a shot. Hehe snygg mHm.

Imorgon är det Torsdag så då jobber jag hela dagen, men på kvällen då jag kommit hem så ska jag packa för fullt! För vet ni vaad?
JAG SKA TILL BYSKE PÅ FREDAG EFTER JOBBET HIHI. Blir att åka dit över helgen med min mamma, min lillebror och min älskling!
Åh det kommer bli så himlarns myyys!!! Blir att vara på campingen och sova i min mormors mysiga husvagn hon har ståendes där. Om jag tänker tillbaka på sommarna jag hade då jag var liten så kommer jag bokstavligttalat bara att tänka på byske-campingen i mormors husvagn. Blir att bada i havet, gå på prommisar, fota, och ha allmänt mys-time! Undertiden vi är där så kommer Anders och My att åka ner till Stockholm och se Iron Maiden, men been there done that. Byske är fan mer värt än Iron Maiden. Dem old dudes liksom.
 
Kommer såklart sakna alla mina fina älsklingsdjur jag har här hemma i mitt rum . Då jag kommit hem igen så ska jag pussas på dom massor!
FÖRVÄNTA ER MASSOR MED FINA BILDER PÅ SÖNDAG BWT!!

Bilder på Aice, som utlovat!

Hon är så himla mjuk i pälsen så det är inte sant!
Stor är hon också, men större kommer hon bli ifall hon ska bli som sin mamma Klöveräng! Lilla sötgummsan ♥.
Eftersom bilderna är fotade utomhus så gör det att hon ser ovanligt brun ut i pälsen, men här på första bilden så ser ni hur färgen egentligen är :).
 

AICE

Denna lilla tös (som är syster till Norrskog, och dotter till Klöveräng) flyttar hem till mig imorgon!
Hon lämnar hemmet hos Alex, och får komma hem till mig istället pg.a Alex's allergi.
Tycker det är så kul att hon och Norrskog är så lika. Bara storleken (för hon är tjej) och pälslängden som är skillanden emellan dem. Då dem var bebisar så låg dom alltid intill varann och sov, eller så busades dem hihi. Dem är tvillingar skulle man kunna säga!
 Blir att gosas med henne och fota henne så ni får se henne hur hon ser ut i dagsläget!:)

R.I.P Potatisen.

Du har det bäst där du är nu gubben. Vi alla här hemma saknar dig så oerhört mycket, och vi önskar du inte hade mått så dåligt som du gjorde. Du togs ifrån oss för tidigt. Ta hand om din lilla syster och bror som vi begravde tillsammans med dig. Jag älskar dig gubben, och saknar dig massor ♥.