RONYA NORBERG -

Ugh.

Är sjukt frustrerad för tillfället. Suttit och ritat en bild i Photoshop i 1 timme nu (skiss, linjer och basmålat), och jag känner hur jobbigt det känns att rita just den bilden haha. Alltför mycket olika färgnyanser och för mycket detaljer.
 
Vill bara få den gjord och slippa rita nästan. Är van att rita ansikts-bilder, men denna är en helkroppsbild som kommer ha sjukt mycket olika ljus och färger. Min allra största svaghet inom att rita i PS är lager. Jag ritar oftast mina bilder endast i 2-3 lager (tro det eller ej) -  bakgrunden och själva ansiktet. Men nu kommer jag måsta ha minst 8 lager för bilden kommer vara just så komplicerad. När det gäller lager så blir jag alltid förvirrad haha. Glömmer vilket lager som är vilket och har svårt för att få färgerna att flyta ihop från två olika lager. Något jag måste jobba på! Så denna bild jag tänker rita är en otrolig utmaning för mig haha. Kommer ej berätta mer om vad för bild jag ritar, eller vad den föreställer. När/om den blir klar så kommer den läggas ut här så småning om :).

Blev så frustrerad över bilden att jag sparade, och stängde ned PS. Nu i efterhand så känner jag att jag vill försöka fortsätta och inte ge upp, men det är sent och jag vet att om jag redan nu har inställningen att det känns drygt och jobbigt så kommer bilden bara bli kaos. Ska fortsätta när bilden känns mer tilltalande att rita xD. OH WELL.
 
Go'natt!
 
 
 
 

Evelinas Konfirmation.

 

Beatrice Prior.

 
Inzoomad: