RONYA NORBERG -

Ofärdig.

Kände att jag blev halvsugen på att småklottra lite med ritplattan.. sen orkade jag inge mer haha. Oklar och jobbig bild.
Kommer inte fortsätta med denna, sorrie. 

Explorer.

 
Inzoomad:
 

VIDEOSKIT.


Mer död.

 

Död.

 
 
Irena Straume (monami frost) har gillat och kommenterat bilden jag ritade på henne. ;_; <3
 
Påtal om Irena, så bytte jag äntligen min skrivbords-bakgrund på datorn!

Monami Frost.

 
Inzoomad:
 

Evelina Pt.2

 

Evelina.

 

Nothing.

 

hej.

Hejsan hoppsan. Här sitter man och är nysminkad. Idag ska jag spela massa TS3 WOHO. Och försöka hinna spela lite GW2 då jag inte spelat på ett tag. Förutom att sitta vid datorn idag så ska jag även hinna med att byta i 4 hamsterburar, skriva e-mail, handla mat, m.m. Äventyrlig dag! Är dessutom på säsong 4 i Breaking Bad nu! Bara gått en vecka sen första avsnittet hehe.
 

Breaking Bad

Efter att ha sett ut Dexter (snyft), så har jag börjat se denna serie. Breaking Bad. Hitils ganska bra faktiskt! Lär väll se ut denna lika snabbt hehe.
 

Regnskog.

Första försöket att rita natur. Det här är verkligen inte mitt område när det gäller att rita.
Inser nu att jag skulle ha ritat stenarna lite blöta. Oh well nu är det som det är!
 

Fotograferade My lite.

 

Prosper.

 

Hallå i stugan.

Hej alla bloggläsare som kikar in lite då och då!
Sitter för tillfället och lyssnar på Jessica Simpson hehe. Känner för att spela The Sims 3, men borde inte för det börjar bli sent, och vill börja få igång min dygnsrytm. Men vi får se ;);));). 
Men på tal om annat.. är jag den enda som blir ledsen då jag tänker tillbaka i tiden? Och nu menar jag inte då man var yngre. Utan nu pratar jag om då faktiskt dinosaurier vandrade på denna planet och människor inte fanns. Vi kommer aldrig få se dessa underbara och mystiska varelser med våra egna ögon. Dem kommer aldrig att komma tillbaka. Dem är utdöda. Vill seriöst gråta då jag tänker på det. Jag kan sitta och forska runt på internet om utdöda djur i flera timmar. Och än så håller djur på att sakta men säkert dö ut. Tigern finns snart inte mer t.ex. Flera tiger-arter är redan utdöda och de som är kvar är akut hotade.  Jag önskar att jag kunde hoppa tillbaka i tiden och födas som en dinosaurie, och få se allt det dom såg och uppleva allt dom upplevde. Få se hur naturen var, hur alla varselser såg ut och agerade och lät. Få se hur lugnt det var då jämfört med hur världen är idag. Då fanns det säkert bara stress om att beskydda sina nära, och att samla och hitta föda, och försöka överleva. I världen idag så utbryter det krig, naturen och djuren är hotade på grund av oss människor, man måste ha jobb så man får in pengar så man kan "överleva", samhället är så jävla korkat, och vi människor är bara allmänt jobbiga. Hade jag haft valet att välja vilken ras och art jag skulle vilja födas som, så hade Människa varit det sista. Jag är väldigt "hippie" angående naturen, djuren och livet. Jag lever hellre ute i vilda naturen i en husbil i Texas med en partner och en hund, istället för att bo i LA med feta lönen och feta huset bland palmerna. 
Vet inte hur jag ska avrunda detta, så jag lämnar det så här. KRAM.