RONYA NORBERG -

:)

 

Evelina.

 
 

*insert flower emoji*

 
 

Från igår.

 
 

Love you to death.

Kan inte gå en dag utan att lyssna på TON. Har aldrig hört bättre musik, ärligt. Klimax på hög nivå. Och att världens snyggaste karl är sångaren/basisten gör inte saken värre precis. Åh Peter. Kär upp över öronen för den mannen. Aldrig känt mig så här hypnotiserat kär i någon tidigare. Vill gråta ut ögonen ur skallen för att han inte längre finns. Lipar ifall jag tänker på det för länge. Vackraste människan jag någonsin skådat. 
 

Klotter.

 
 

Hola.

Hola. Har suttit i över två timmar och försökt rita med ritplattan, men det gick inte alls som jag ville så det sket sig. En aning frustrerande att vela rita och få ut kreativitet, men att allting bara blir fel. Oh well! På tal om kreativitet så vill jag börja fotografera oftare. Tycker synd om mina två kameror som bara ligger och samlar damm. Ugh finns så mycket jag vill hinna med och göra, men inte har tid eller ork med. 

Och angående att rita med ritplattan.. har ni något ni vill få ritat utav mig så är det bara att höra av sig!
 

Elektronik-låda.

Valde att organisera om i min lilla elektronik-låda som jag har i skrivbordet. Brukar inte vara och gräva där alltför ofta, så ibland är det roligt att kika där i. Tycker alla borde ha en sånhär liten låda! Är ju skitpraktiskt. Bevarar alla mina gamla mobiler, mobil- laddare, -hörlurar, -minneskort, m.m.
Har även mina mobilskal och min bankdosa där i.

Och det är inte alls ett Bret Michaels samlarkort som jag har där i bakgrunden haha..
 
Mina mobiler genom åren!
Samsung e530, Sony Ericsson w910i, Sony Ericsson w20, iPhone 3G.
Även min kära iPod Nano, och min iPod Nano Touch.

De enda prylarna som överlevt är Sony Ericsson w20, och mina iPods. Resten är trasiga.
Oh well, nu har ni iallafall fått se mina små elektronik-prylar!
 
 

 

Blue Eyes.

 
Inzoomad: