RONYA NORBERG -

Let me go.

 
 

Oswald.

Välkomnar lilla Oswald till min djurfamilj.

 
 

Liten update.

Hade tänkt ut och fota i skogen idag, men icket. Är mulet och tråkigt ute. Så idag blir det att fota inne om något, och spela TS4.
Om ett par dagar så kommer jag bege mig ut på praktik igen. Skoi.
 

Nu är lilla Norrskog konserverad, och ligger på en vit blomma. Fina gubbelubben.
 

Herrman.

Tog två söta bilder på Herrman. Älskar hans små framtänder.
 

Taxidermi.

Som ni kanske vet så är jag intresserad utav taxidermi och allt vad det innebär. Älskar djur och älskar konsten att kunna 'bevara' djur. Är även intresserad av konserverade djur, och det har lett mig till beslutet att jag kommer att konservera Norrskog inom snar framtid. Just beställt sprutor, men vätskan återstår att köpa in. Har läst mycket och noga om ämnet så att allt ska bli så bra som möjligt. Ville bara skriva det så ni inte blir chockade ifall bilder dyker upp senare. 
Skulle mer än allt vilja bevara iallfall en av mina älskade hamstrar. Eftersom han är den enda utav alla hamstrarna som somnade in av sig självt så är han det säkraste valet när det kommer till att konservera (för att inte blod eller örviga vätskor ska flyta ut från kroppen).
Förstår ifall vissa tycker det verkar läskigt att jag gör detta valet eftersom jag fött upp honom (därav blir det mer personligt), men har tänkt mycket på detta och känner att jag är redo. Allt han var finns inte i den kroppen längre, hans själ har gått vidare. Han ska få en fin plats här i mitt rum. Jag har hellre honom konserverad i åratal, än att låta hans kropp tyna bort.
 

Hår.


Köpte en vågtång, och är väldigt nöjd över resultatet:) Lookin' fancy af.

 

Lampa & stol

Fick ta över en lampa, och min gammelmorfars gamla stol. Fancyyy.
 

Detaljer.

 

Mysfaktor.

 

Evelina.

 

Städat.

 

Nyaste.

Fick äntligen hem min ekorre (som jag döpt till Herrman), då säljaren tidigare hade skickat mig fel ekorrar. Fick två mindre ekorrar som var dåligt gjorda, och dessutom oerhört trasiga. Så nu när jag fått hem rätt ekorre så är jag nöjd!
Köpte dessutom ett ko-skinn som var oerhört billigt. Har äntligen något att täcka min stora golvyta :).