RONYA NORBERG -

Grisarna.

 

Kranium.

En räv (den mindre), och prärievarg (den större). Man kan ta isär käken på rävkraniet, och käken på prärievargskraniet är näst.
 
 

Nitar.

 

Rubrik.

Idag var jag på praktiken fram till lunch, sen åkte jag till tandläkarn där dom drog åt tandställningen. Gör så jävla ont så jag vill grina. Gör ont nu, men kommer vara värt det senare då tänderna är fixade och käken är opererad. Hur som helst, har suttit halva kvällen och pysslat med att sätta fast nitar på två av mina jackor. Blev riktigt fräsigt faktiskt. Kan visa bilder på det senare.
Sen så har jag köpt ett kranium som kommer att komma hem i veckan, exciting! Vad det är för djur får ni se då :).
Och imorgon så kommer min kära storasyster hem från Asien, wiho!
 

Update.

Förra veckan så dekorerade jag om väggarna här i mitt rum, och det blev riktigt tjusigt må jag säga! Köpte en spegel av min mor som nu hänger här inne. Var en jäkla pain in the ass att borra fast skruvar och hammra spikar i väggarna för att få upp hyllorna och alla horn och djur. Var färdig två timmar senare, svettig som ett as, och med en blå tumme (hammrade såklart på den x antal gånger). Men är nöjd, så nu slipper jag fixa med det på ett tag iallafall! För tillfället så håller jag på och spara pengar till mer taxidermi. Är ett väldigt fint exemplar som jag kikat på ett tag, men eftersom taxidermi kostar nå jävulskt så har jag såklart inte haft råd. Vad det är får ni se då jag förhoppningsvis köpt den (vilket kan dröja). Bortsett från det så har jag nu börjat på en praktik som jag hitils tycker jättemycket om. Vill inte gå in på företaget så mycket, men kan säga att jag spelar spel hela dagarna och bland annat söker buggar och annat fel som kan förekomma i spel. Mysig energi och absolut ingen stress alls. Snälla människor, och lugnt och tyst. Lär vara där över sommaren, kanske längre. Sen har jag varit hos en psykolog och pratat angående mina problem osv. Dock har det inte kommit längre än så, men det är en bra början!
 

Månljus ♥

Igår somnade Månljus in. Vila i frid hjärtat ♥.
 

 

Re-edited.

 

Evelina & Rut.