RONYA NORBERG -

Rådjur.

Fått hem ett rådjur, som jag nu lagat (ena hornet var löst) och även fyllt i mer svart kring både ögon och nos. Kläggade även dit lite så att ögonen och nosen ser lite blöta ut, för mer realistiskt utseende. Även lite droppar i hårstråna på hakan och kring nosen. Så nu efter allt det är fixat så är den färdig att hängas upp på väggen. :)
 
 
 
 
 

Work in Progress - Part 2

En liten update på min bild med Tarzan och hans mamma. Detta är inte det färdiga resultatet. :)
 

Work in Progress.

Påbörjat en bild som föreställer Tarzan och hans mamma :). 
 

Hemma.

 

Ghost B.C - He Is


Vikings nya kompis.

Igår åkte jag och Rickard en sväng till Luleå för att hämta upp en liten marsvinshona. Rickard köpte henne åt mig som födelsedagspresent! Hon är född 28e Juni detta år, så hon är fortfarande väldigt liten. Hon har än inte fått något namn då jag vill det ska kännas helt rätt med namnvalet. Hon är svart med lite ljusbruna småfläckar över ryggen/nacken och bakbenen. Jag har aldrig strykit så mjuk päls, är lenare än sammet! 
Innan dom fick träffa varandra så gav jag dem båda ett bad, och sen fick dom träffas på golvet. Där fick dom sitta och snusa på varann medans jag lagade mat :). Än så länge funkar allt bra emellan tjejerna. Dom ligger gärna och gosar intill varann, och Viking slickar på henne ibland.