RONYA NORBERG -

Surprise party.

Hallå där! Sitter här färdigsminkad på tidiga Måndag-morgonen fastän jag fortfarande känner mig bakis från i Lördags. Jag blev 21 i Fredags, vilket känns underligt. Att åren rullar på men att man fortfarande känner sig som 16 inombords haha. I Lördags blev jag utbjuden av Rickard på en riktig finresturang (var dögott!!). Sen efter att vi kom hem så står jag i hallen, och så ser jag Rebban och Elin hoppa fram från ingenstans. Rickard hade då tydligen planerat en liten surprise-party åt mig! Roliga är att jag dagen innan hade skrivit till Rebban och frågat om hon ville ut på Lördagen och dricka, men att hon inte kunde. Och nu vet jag ju varför hon inte kunde, haha! Hur som helst så kom sedan Mange hit och så satt vi alla och surrade lite oså :). Jättemysigt! Sedan begav vi oss ut på en liten krogrunda där vi stötte på min pappa och hans vänner som jag är bekant med sen år tillbaka, och sedan stötte vi på Rickards ena arbetskompis. Fick man surra lite med henne med!
Var en riktig lyckad kväll, även om man kunde ha tagit det mer lungt med drickandet :).
Är så underbart att ha så mycket positivitet runtom sig, och så fina människor.
 

Work in Progress.

Mitt lilla 'projekt' jag jobbar med för tillfället. Suttit i några timmar hitils och ritat, så lär väll ta flera timmar till innan denna är färdig:).
 

Flyttat.

Vill bara uppdatera er alla att jag gått och blivit sambo med min karl, så nu är jag Skelleftebo. Viking har varit tvungen att skiljas ifrån Rut (sin marsvinskompis) eftersom Rut tillhör min lillasyster som fortfarande bor hemma. Men Viking ska snart få en ny marsvinskompis, då jag inte vill hon ska vara ensam. Var oerhört jobbigt att säga hejdå till familjen, men bor bara cirka 1,5 timme bort så jag kommer att kunna träffa dom ofta.
Just nu så är lägenheten en enda stor röra med kartonger här och där, men såfort det är undanstökat så kommer lägenheten bli jättefin :).