RONYA NORBERG -

Ny hårfärg.

Jag har planerat att börja spara ut min naturliga hårfärg, och eftersom min naturliga hårfärg är mörkblond så kändes det bäst att få bort de svarta och färga till något ljusare. Håret ser lite mer färgstarkt ut i verkligheten till skilland från bilderna. :)
 

Fet musik.

Här bjussar jag på en spellista jag just nu håller på att lägga in fetaste festlåtarna på. Nu snackar jag inte radiohits, utan här snackar vi party. Kan komma till bra använding när man känner att man vill liva upp partydjuret inom sig. Klicka på bilden för att komma till länken!
 

Uppdatering.

Bild på min fina lilla Norrskog (nu vilar han i frid i en burk som står i min hylla, omgiven av kristaller).
 
När det gäller uppdatering så kan jag börja med att säga att jag i Måndags började praktisera i en djuraffär här i stan. Ska inte nämna vilken affär det var, då jag har en del negativa åsikter gällande affären. Och nu idag så har jag avbrutit praktiken, just av ren jävla besvikelse. Djuren är understimulerade och lever i skitig miljö. Får ingen färsk mat, och får ingen skötsel när det gäller skador. Mår psykiskt dåligt av att se djur lida på det viset utan att kunna göra något. De tre dagar jag praktiserat där så har jag varje gång kommit hem och gosat med mina tre gristjejer, och är så glad dom slipper leva på det viset; instängda bakom rostiga galler och ligga på kallt smutsigt metallunderlag. Sen så är djuraffären i sig ofräsh och det är oreda överallt. Är så glad jag kunde avbryta praktiken. Jag har handlat där tidigare, men kommer aldrig mer besöka butiken. Bortsett från praktik-prat så har jag hostat sönder mitt revben. Måste ha blivit en spricka i det, för det gör svinigt ont konstant. Men nu har jag lite tid att vila upp mig så det läker iallafall.