RONYA NORBERG -

Fina Elvira

Igår kom Elvira förbi och förfestade. Blev en liten tjejkväll med cider och vin. Sen var vi såklart tvugna att ta selfies! Är så himla glad över att jag och Elvira hittade tillbaka till varandra efter cirka 3 års uppehåll. Och idag så är vi närmare än någonsin. Kan inte förstå att hon och jag kännt varandra i över 20 år. ♥
 

Red Virus

Högsta kvalitet: http://snigelcancer.deviantart.com
 
Inzoomad:
 

Min samling.

Tycker det är så himla fint och mysigt att ha taxidermi, kristaller och skelett hemma. För mig så är det inte bara inredning och dekoration, utan varje del i min samling betyder mycket för mig. Det roliga är att jag inte direkt vet varför mitt samlande började. Första taxidermin jag köpte var min fjällripa.. och nu sitter jag plötsligt här i mitt egna lilla museum haha. 

Okänd röst fångat i ljudklipp.

Jag var nu i veckan hem till min familj i några dagar och hälsade på. Och eftersom jag vet att det finns aktivitet där så passade jag på att hålla i en liten session där jag lägger min mobil på inspelning en bit ifrån medans jag sitter och ställer frågor. Ställde flertal frågor och utan svar.. tills jag frågar om den som lyssnar kunde se vart i rummet jag befann mig.. och rösten som svarade hade rätt om vart jag befann mig. 
Vill påpeka att jag var ensam i hela källaren, och jag satt i mitt gamla rum vars dörr var stängd. Medans jag satt och ställde frågor så var det knäpptyst. 
Har i det rummet, i tidigare år, upplevt ett och annat andligt, men aldrig något som detta.

Viktigt! Ska du själv ta kontakt med andar så måste du tänka på att endast ställa frågor du vill få svar på. Kan vara farligt att ta kontakt med andevärlden om man inte är erfaren eller vet hur det ska hanteras. Kan hända att man får kontakt utav ett fenomen som man sen har svårt att göra sig av med. Kom ihåg att alltid vara vänlig, och alltid tacka dem när du är färdig med din session.