Före och Efter.


Nu tre veckor efter operationen så har svullnaden lagt sig nästan helt. Har även fått stygnen innanför överläppen borttagna, så allt inne i munnen är nu läkt. Är bara skelettet som nu ska läka ihop, och även nerverna i ansiktet då jag fortfarande inte har någon känsel under ögononen, kinderna, näsan, överläppen och tandköttet. Allt har läkt perfekt, inga komplikationer. Det är endast överkäken som opererades och flyttades fram. Kan än inte gapa helt, eftersom det fortfarande är svullet i käkfästerna (från att kirurgen höll min käke öppen med tvång under operationen). Kan än inte äta normalt, utan har nu gått från flytande mat till mjuk mat (som t.ex överkokt pasta). 
Första veckan var jag så obekväm pg.a svullnad och smärta att jag nästan ångrade operationen, men jag är så lycklig idag att jag gick igenom den! Mina tänder är fina och raka och jag har inte längre underbett. Det enda som kvarstår är att korrigera mina kindtänder, sen är allt färdigt. 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Wooow! Vilken skillnad! Du ser ju ut som dig själv men nu är det mycket mer harmoni i ansiktet! Hoppas verkligen att jag får den här operationen också (har tendens till underbett)!

Svar: Så länge du påbörjade tandställning innan du fyllt 20 år, samt tandläkaren anser du behöver operation och att då landstinget sedan godkänner att de vill betala för din operation så :) Håller tummarna för dig!
Ronya Norberg

2017-05-21 @ 18:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback